Concert Els amics de les Arts Santpedor

0 Flares 0 Flares ×

Les coses no es poden deixar per última hora… ahir al matí vaig començar a trucar als diferents punts de venta per comprar l’entrada per Els amics de les Arts, evidentment no en quedaven. Cap a les 18:30 vaig anar al local Cal Llovet a veure si en el lloc del concert podia comprar les entrades, un dels membres del grup molt amablement em va indicar amb qui havia de parlar, però com que ja hi havia anat molta gent i els havien dit que no ens va tocar a les 20:00 anar a fer cua .

Finalment vem aconseguir entrades, però lamentablement força gent es va quedar sense. El concert també va ser un descobriment per mi ja que hi vaig descobrir Cesk Freixas una música actual de cantautor. Us deixo un parell de vídeos que hi vaig grabar ahir.

PD: Avui toquen a Barcelona per les festes de la Mercè

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Buffer 0 Email -- 0 Flares ×

Tags: ,

  • Èric

    ¡M’ho vaig passar super bee!

  • Va estar molt bé, a més com que no era un concert típic de la gent dreta va ser com molt familiar. Ara toca esperar el Siulu 🙂