El tablet d’Apple, revolució en camí?

0 Flares 0 Flares ×

Si hi ha un producte d’Apple que en els darrers anys hagi fet parlar, encara que no estigui confirmada la seva existència, i amb permís de l’iPhone, és el tablet en què se suposa que l’empresa porta anys treballant.

De fet, es diu que el mateix iPhone té el seu origen en algun dels projectes destinats a desenvolupar aquest tablet convenientment limitat per la mida i prestacions dels components que es poden ficar en un telèfon mòbil.

Però en els últims dies la remor sobre aquest, recordem que per ara hipotètic, producte, està arribant a nivells increïbles perquè es dóna pràcticament per fet que Apple el presentarà el proper dimecres 27 en un acte que en realitat tampoc està anunciat oficialment, encara que probablement no estaria disponible fins març o abril.Encara que hi ha hagut rumors i dissenys de tot tipus i per a tots els gustos i colors les apostes semblen anar en el sentit que el iSlate, itablet, iGuide, o com vulgui que vulgui dir, tindrà una pantalla tàctil capacitiva (com la del iPhone) de 10 polzades, WiFi, i, potser 3G. Una cosa així com un iPod Touch o un iPhone en gran.

La forma d’utilitzar-lo probablement seria molt similar a la d’aquests dos, però podria ser que, aprofitant que el processador d’aquest tablet serà probablement més potent que el que incorporen l’iPod o l’iPhone (es diu que fins i tot podria portar processadors desenvolupats específicament per PA Semi, una empresa adquirida per Apple el 2008), no tingui la limitació de poder executar un sol programa a la vegada que tenen aquests.

Òbviament incorporaria totes les funcions d’aquests en quant a reproducció de continguts multimèdia i Safari per a navegar per la web, i, sempre segons els rumors, es podran instal lar aplicacions a grans a través de l’App Store, ja que segons sembla els desenvolupadors han rebut una versió nova del sistema de desenvolupament de software per l’iPhone perquè vagin adaptant els seus programes a una pantalla més gran i de més resolució.Encara que hi ha hagut rumors i dissenys de tot tipus i per a tots els gustos i colors les apostes semblen anar en el sentit que el iSlate, itablet, iGuide, o com vulgui que vagi a dir-tindrà una pantalla tàctil capacitiva (com la del iPhone) de 10 polzades, WiFi, i, potser 3G. Una cosa així com un iPod Touch o un iPhone en gran.

Bé ja es veurà…

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Buffer 0 Email -- 0 Flares ×

Tags: