FICOMIC XVI saló del Manga

0 Flares 0 Flares ×

Aquest passat pont de tots Sants, es va celebrar a l’Hospitalet de Llobregat el XVI Saló del Manga. En aquesta edició el saló va rebre la xifra de 65.000 visitants, que representa un increment del 10 % respecte passades edicions. Entre els molts actes que es van dur a terme podem mencionar la cançó “per mar i muntanyes” que van cantar Els amics de les Arts cantada en japonès, que com molts de vosaltres ja sabeu parla d’en Son Goku i la famosa “Bola de Drac“.

Saló del Manga 2010

El saló també va comptar amb la presència de Peter Molyneux ,director creatiu dels Estudis Europeus de Microsoft Game Studiosper, per presentar el joc Fable III popular joc de rol.

El Saló del Manga va comptar amb el patrocini del nou Canal 3XL , el qual dona un ferm suport a tots els amants del manga ( entre d’altres ). El Canal 3XL, està destinat a un públic d’entre 16 i 25 anys, un públic 100 % dígital i acostumat a les noves tecnològies. Entre la seva oferta de programació manga i anime hi podem veure Bleach , Nana i Death Note . A més també hi podem veure en diferit els programes del , Crackòvia, APM i Vinagre.

3XL

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Buffer 0 Email -- 0 Flares ×

Tags: , , ,