Piula i deixa piular

0 Flares 0 Flares ×

Ja fa uns dies, seguint el meu humil TL de Twitter, he vist alguns usuaris que aconsellen i donen consells varis de com s’ha d’utilitzar Twitter. No cal esmentar que els departaments de Marketing de les empreses han vist el potencial d’aquesta eina ( i d’altres com Facebook, foursquare etc… ) i que evidentment si han bolcat. Però la pregunta és, quina és la finalitat de Twitter:

servicio de microblogging que permite a sus usuarios enviar y leer micro-entradas de texto de una longitud máxima de 140 caracteres denominados como tweets

Partint d’aquesta definició, entenc que si algú li ve de gust donar el bon dia quan es connecta per primer cop al matí, o la bona nit quan se’n va a dormir, fer una foto al plat que s’ha cuinat per dinar etc… és totalment legítim, i que per tant no és necessari dir que Twitter és una eïna que va molt més enllà, i que tots aquests conceptes són relatius en funció de la teva localització, o bé que a la gent no li importen aquestes coses. Entenc, des del meu punt de vista, que si no t’agraden aquestes coses d’alguns usuaris la solució és ben senzilla, ningú està obligant a seguir aquesta persona, de la mateixa manera que jo segueixo a persones que considero interessants i que elles no em segueixen a mi.

Resumint i tornant al títol del post, la meva avia sempre em deia: viu i deixa viure basant-te sempre amb el respecte cap a les altres persones, per tant piula i deixa piular.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Buffer 0 Email -- 0 Flares ×

Tags: , ,