Reputació Digital

0 Flares 0 Flares ×

Ahir vaig estar a Porta 22 de Barcelona Activa a la xerrada sobre reputació Digital, el ponents de la conferència eren Francesc Grau @fgrau, consultor a Conzentra , Pedro Rojas @seniormanager consultor 2.0, i Sergio Ibáñez @sergioibanez emprenedor tècnic de feina en 2.0.

xerrada Reputació

El tema de la reputació Digital és un tema d’actualitat, del qual cada vegada se’n parla més . Durant la xerrada es van anomenar moltes coses interessants, és evident que avui en dia, és igual de dolent no tenir presència a la xarxa, que tenir una mala reputació en ella. a Internet tots som marques personals, i està demostrat que cada vagada més les empreses que tenen alguna necessitat d’incorporació miren a la xarxes socials per veure el perfil dels possibles candidats, és més, aquesta presència pot decantar la balança de la decisió final cap a un indret o un altre.

Si m’haig de quedar amb alguna de les frases que per mi van tenir més sentit, em quedo amb : el secret de la reputació digital, el sentit comú com la vida mateixa, per Francesc Grau. La informació que publiquem a Internet actualment està disponible a tercers, i això provoca un efecte dinamitzador, tant per el bo com per el dolent.

Durant la xerrada els assistents van anar “tuitejant” la xerrada utilitzant el “hashtag” #reputación, deixo un fitxer amb les diferents participacions de les persones per si el volen mirar. També els recomano un post de @evasanagustin sobre la xerrada.

Actualitzacions Post de @marc_es al seu blog, Durant l’event ens vem poder conèixer  o “desvirtualitzar” bé a ser al mateix.

Reputació i Networking a Webbar via @victorpuig

El que no és i podria ser la Resputació Digital via @RobertoCarreras

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Buffer 0 Email -- 0 Flares ×

Tags: , , ,

 • Un plaer company!

 • Un plaer company!

 • Dani

  Igualment Marc, fins la propera

 • Francesc Grau

  Dani, gràcies per la referència! Va ser un plaer acompanyar-vos 🙂
  Una abraçada,
  Francesc

 • Anónimo

  Igualment Francesc 🙂
  Fins la propera

 • Gràcies per incloure un enllaç al meu blog Dani. Molt bons referents els amics Grau i Rojas, salutacions des d’aquí!

 • De res Víctor, gràcies a tu per aportar informació d’utilitat i divulgar-la. Salutacions també a en Francesc Grau i Pedro Rojas.

 • Dani Camarero

  De res Víctor, gràcies a tu per compartir-ho. Salutacions també a en Francesc Grau i Pedro Rojas 🙂